784e2ad568

Restyling voor Bier! magazine

Na 4,5 jaar vonden uitgever en redactie het tijd voor een lichte restyling van het magazine Bier! En zo geschiedde, want editie 18 (voorjaar 2013) ziet er iets frisser en moderner uit dan de eerste 17 nummers.

De bladformule van Bier! magazine bleef ongewijzigd. De vaste rubrieken worden immers herkend en gespeld door de trouwe bierlezers. In dit jongste Bier! magazine legt Cees-Jan Adema, directeur van Nederlandse Brouwers in Den Haag, uit wat zijn functie inhoudt. In het magazine verder als vanouds twee brouwerijbezoeken: Rodenburg in het Nederlandse Rha en Roman in het Belgische Mater.

Bijzonder is de bierreis naar de Belgische Ardennen. Een uitstekende tip voor bierliefhebbers die een weekendje weg willen en tevens een aantal smaakvolle brouwerijen willen bezoeken. In de proefrubriek Voorgeproefd komen acht verschillende Dubbels aan de orde. En in de abdijbierenrubriek komt het relatief onbekende abdijbier Bornem onder het voetlicht.

Birdy Publishing is uitgever en opdrachtgever van het magazine Bier! dat in een oplage van 12.000 exemplaren 4x per jaar verschijnt.