Niets is leuker dan je eigen lijfblad

Wat je hobby ook is, of waar je interesse ook naar uit gaat: je wilt er alles over weten. Meestal is er wel een magazine, tijdschrift of vakblad over jouw liefhebberij. En vaak wordt dat jouw lijfblad. Birdy Publishing regelt graag het realiseren van lijfbladen. Interessante magazines voor nichemarkten, feilloos afgestemd op specifieke doelgroepen.

Als uitgever wil Birdy Publishing strategisch advies geven in publicatierealisatie. En bijdragen aan de ontwikkeling van blad- en uitgeefconcepten. Het ontwikkelen van bladformules en het schrijven van bladplannen. Maar vooral ook het uitvoeren van die ideeën. Birdy regelt het. Want niets is leuker dan een lijfblad maken.

Bladmanagement of uitgeefconcepten zijn Birdy niet vreemd. Bladen maken is een vak. Een prachtvak! In eigen beheer geeft Birdy Publishing sinds eind 2008 het nieuwe publiekstijdschrijft Bier! uit. Een onafhankelijk smaakmakend magazine over speciaalbier dat vier keer per jaar uitkomt. Kijk voor meer informatie over abonneren en adverteren op biermagazine.nl.