Wie is Birdy?

Birdy is Fedor Vogel. Hij start in 2007 zijn communicatiebedrijf Birdy Communicatie BV om de 15-jarige ervaring op communicatie-, marketing- en mediagebied te bundelen.

Birdy heeft een HBO-opleiding Communicatie en ruime ervaring in het vakgebied van communicatie en marketing. Eerst als Hoofd interne en externe communicatie bij Koninklijke Jongeneel in Utrecht. Daarna als communicatie- en marketingmanager en van 2004 tot 2007 als directeur bij Den Haag media groep in Rijswijk. En tussendoor als (hoofd)redacteur van verschillende media en campagneleider/voorlichter/woordvoerder van uiteenlopende groeperingen.

Sinds eind 2008 is hij tevens eigenaar van Birdy Publishing BV, uitgeverij van met name bierpublicaties. Binnen dit bedrijf geeft hij onder meer het enige onafhankelijke smaakmakende magazine over speciaalbier uit: Bier!

Birdy werkt met een vast team van ca. 15 professionals. Vakkundige en betrouwbare ZZP’ers en freelancers: journalisten/redacteurs, vormgevers en fotografen.

Met díe kennis en ervaring en gebruik makend van een breed netwerk in de communicatie-, media- en grafische branche wil Birdy ook voor ú de communicatie regelen. Tijdelijk of in partnership. Communicatie geregeld!