9afcd87450

Eerste krant van Week van het Nederlandse Bier uit

Birdy Publishing heeft als betrokken uitgever bij de Stichting Week van het Nederlandse Bier de eerste gratis Krant van de Week van het Nederlandse Bier uitgegeven.

Het is een 32 pagina’s tellende full colour krant op tabloidformaat met daarin alle nieuws over de eerste Week van het Nederlandse Bier die plaatsvond van 10 t/m 20 mei 2012. De krant verscheen in een oplage van 80.000 exemplaren

Fedor Vogel van uitgeverij Birdy Publishing is als secretaris van het stichtingsbestuur van ‘De Week’ nauw betrokken bij de organisatie van deze week die de Nederlandse biercultuur verder op de kaart moet zetten. De krant is in een oplage van 80.000 exemplaren door heel Nederland verspreid via de 130 brouwerijen in Nederlnd, de betere biercafes en horecainstellingen en is toegestuurd aan alle abonnees van Bier! magazine en alle leden van bierconsumentenvereniging PINT. De krant is ook uitgedeeld op het openingsfestival van de Week van het Nederlandse Bier.

In de krant staat het volledige programma van ‘De Week’ alsmede vele interviews met mensen uit de Nederlandse bierwereld en reportages over de Nederlandse biercultuur.

De Week van het Nederlandse Bier wordt een jaarlijks terugkerend evenement en hetzelfde geldt voor de krant die Birdy Publishing ook in 2013 weer zal uitgeven.