Bockbier!-cover2015

2e Bockbierspecial gelanceerd

Birdy Publishing heeft in oktober 2015 voor het tweede achtereenvolgende jaar een Bockbierspecial uitgegeven. In dit 68 pagina’s tellende glossy magazine wordt Nederlands populairste speciaalbier – bockbier – uitgebreid en smaakvol gepositioneerd. De bockbierspecial is, mede dankzij de trouwe adverteerders, gratis verspreid in Nederland in een oplage van 10.000 exemplaren.

In de Bockbierspecial staat een overzicht van alle bockbieren en festivals. Ook op culinair gebied is er veel te lezen, want het magazine staat vol met bockbiertapas en -gerechten en een artikel op bockbier op kaasreis door Europa. In het magazine komen verschillende Nederlandse brouwers aan het woord over hun bockbiervoorkeuren en is er een bierreis uitgestippeld aan de hand van de Limburgse Bokkerijderstocht. De Bockbierspecial is een ideaal magazine om de herfst mee in te luiden en volop te genieten van dit overheerlijke seizoensbier.

De Bockbierspecial is een speciale editie van Bier! magazine, uitgegeven door Birdy Publishing. Birdy Communicatie verzorgde de eindredactie.