De zomereditie van Bier! magazine, nummer 31, heeft als thema Biermixen. Mixen van bier gaat verder dan alleen het maken van biercocktails. Bier zit ook ik azijn en mosterd, of als basis in gedistilleerde dranken. En geuzestekers zijn ook ‘mengers’ van bier. Al deze onderwerpen worden belicht in de 31e editie van Bier!
In het magazine ook een reportage over de Abdij Averbode met hun nieuwe microbrouwerij. Gerard van den Broek van Hertog Jan legt uit hoe je met 6 flessen overheerlijke biercocktails kunt maken. En vader en zoon Hegger leggen uit hoe zij brouwerij De Hemel in Nijmegen overdoen op de volgende generatie. De bierreis leidt ons naar Italie in de streek rond Parma, waar microbrouwerijen op niveau meespelen in de eredivisie van smaak en genieten. En uiteraard nog veel meer lekkere bierige verhalen in het magazine voor de echte bierliefhebber.
Bier! magazine wordt uitgegeven door Birdy Publishing, Birdy Communicatie verzorgt de eindredactie.