Cover_DHZM-SB-2014

Birdy realiseert Duurzaamheidsmagazine 2014 voor Surinaamse Brouwerij

Birdy Communicatie heeft in juli 2015 het Duurzaamheidsverslag over 2014 voor Surinaamse Brouwerij in Paramaribo opgeleverd. Surinaamse Brouwerij, onderdeel van Heineken International, maakt net als alle andere onderdelen van het wereldwijde concern ieder jaar zo’n verslag.

Surinaamse Brouwerij is bij Birdy Communicatie uitgekomen vanwege de ervaring van Birdy op dit gebied. Birdy schrijft immers ook al drie jaar het duurzaamheidsverslag voor HEINEKEN Nederland. In het verslag van Surinaamse Brouwerij is er aandacht voor Milieu, Medewerker en Maatschappij, en de wijze waarop de brouwerij in dat kader omgaat met duurzaamheid. Met als thema ‘Brouwen aan een betere wereld’ wordt uitgebreid verslag gedaan over de ambities voor 2014 en wat daarvan wel en niet bereikt is. Rode draad door het verslag is de trots van de medewerkers van Surinaamse Brouwerij.

Birdy Communicatie tekende voor het redactionele concept, de journalistieke uitvoering, de vormgeving, de infographics en het publicatie-klaar maken van het verslag voor web, pdf en drukwerk in Suriname.