voorpag Bier! no8

Bier! lanceert gratis Bockbierspecial

Birdy Publishing heeft in oktober 2014 voor het eerst een gratis Bockbierspecial uitgegeven. In dit 68 pagina’s tellende glossy magazine wordt Nederlands populairste speciaalbier – bockbier – uitgebreid en smaakvol gepositioneerd. De bockbierspecial is, mede dankzij de trouwe adverteerders, gratis verspreid in Nederland in een oplage van ruim 10.000 exemplaren.

Het magazine staat vol culinaire combitips voor horeca en consument, immers bockbier is prima te combineren in of bij spijzen. In de Bockbierspecial staat een overzicht van alle bockbieren en festivals. In het magazine komen verschillende Nederlandse topbrouwers aan het woord over hun bockbiervoorkeuren en is er een sfeervolle herfstbierreis gemaakt in Zuid-Limburg langs brouwerijen als Gulpener en Brand. De Bockbierspecial is een ideaal magazine om de herfst mee in te luiden en volop te genieten van dit overheerlijke seizoensbier.

De Bockbierspecial is een speciale editie van Bier! magazine, uitgegeven door Birdy Publishing. Birdy Communicatie verzorgde de eindredactie